Naš proces zapošljavanja

Prije prijave, uverite se da imate spreman ažurirani CV i pismo za naslovnicu. Ako imate LinkedIn profil, osigurajte da tačno odražava vašu pozadinu i iskustvo.

Našli ste posao za koji želite da se prijavite. Šta dalje radiš?

1. Idi na web stranicu za karijeru Adriatic Metals BH. Kliknite na e-mail adresu pored pozicije za koju želite da se prijavite.

2. Pošalji e-mail svoj životopis i naslovnu poruku. Ako budete uisli zahtjeve za posao, bit ćete pozvani na razgovor za projekciju s agencijom za regrutaciju.

3. Ako budete uspješni, vaš životopis će biti podijeljen sa Adriatic Metals BH, nakon čega ćete možda biti pozvani na formalni razgovor sa ključnim predstavnicima kompanije. [Pogledajte savjete za intervjue na našoj web stranici]

4. Nakon vašeg intervjua, bit ćete pozvani da završite online procjenu zanimanja. Nakon toga će vam biti obezbijeđen povratni izvještaj, koji će vam biti poslat e-mailom. [Pogledajte naše savjete kandidata za dovršenje online procjena zanimanja i neke procjene prakse na našoj web stranici]

5. Ukoliko ste uspješni nakon intervjua i procjene, kontaktirat će vas naša Agencija za zapošljavanje kako bi razgovarali o formalnoj ponudi za posao. Ako ste neuspješni, bit ćete obaviješteni putem e-maila.